Product Updates

October 16, 2008

A patch has been released for to support SYSTRAN plug-in in Firefox 3.
Please click here to download the patch (Patch_Firefox_6.00.42.05.exe – 5.11 Mb)

March 5, 2008

A critical patch update has been released for SYSTRAN desktop 6.00 products.
This patch is required to retrieve very important product updates.
Please click here to download the patch (FLEXnet_Patch.exe – 3,69 Mb)

Füllen Sie bitte das untere Informationsfeld aus, um das Dokument herunterzuladen.

* obligatorische Felder

Einige Informationen sind unvollständig. Bitte hervorgehobene Felder prüfen

Unternehmensinformationen
Kontaktinformationen
Sicherheitscode

Bitte geben Sie die Zeichen aus der Grafik in das Textfeld ein (Groß-/Kleinschreibung muss nicht beachtet werden). Wenn Sie die Zeichen nicht gut lesen können, klicken Sie bitte auf das Bild.