SYSTRAN 6 Desktop Products Requirements

Processor

PC with Intel® Pentium® 1 GHz processor, or equivalent AMD® processor, or higher

Memory

Minimum 512 MB RAM

Disk Space

90 MB per language pair 500 MB available free space during installation plus additional space as needed to unzip downloaded product

Operating System

Microsoft® Windows 2000 Professional, Windows XP, Windows Vista, Windows 7

Microsoft Office

Microsoft® Office® 2000, XP, 2003, or 2007 [Not required for SYSTRAN Web Translator]

Web Browsers

Microsoft® Internet Explorer® 6.0 or 7.0 (free download available at http://www.microsoft.com) or Mozilla® Firefox® 1.5 or 2.0 (free download available at http://www.mozilla.com)

Füllen Sie bitte das untere Informationsfeld aus, um das Dokument herunterzuladen.

* obligatorische Felder

Einige Informationen sind unvollständig. Bitte hervorgehobene Felder prüfen

Unternehmensinformationen
Kontaktinformationen
Sicherheitscode

Bitte geben Sie die Zeichen aus der Grafik in das Textfeld ein (Groß-/Kleinschreibung muss nicht beachtet werden). Wenn Sie die Zeichen nicht gut lesen können, klicken Sie bitte auf das Bild.